Se det digitale energimærke

Frodesgade 42, 1. TH.

, 6700 Esbjerg

1 / 14
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.075.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 55.000
Brutto
i
4.583
Netto
i
3.930
Boligareal 72 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1937
Altan Ja, 2 m²
Sagsnummer 7140180
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 69
Ejendomsværdiskat 394
Ejerforening 1.235
Rottebekæmpelse 2
Ejerudgifter i alt 1.701

Velindrettet ejerlejlihed i " Rådhuskvarteret " med solvendt altan.

Hos Cibo Ejendomskontor kan vi nu tilbyde denne særdeles charmerende , lyse og indretnings venlige ejerlejlighed til salg på 1 sal. Lejligheden er beliggende i det absolutte centrum af Esbjerg " Rådhuskvarteret " med en fantastisk udsigt til grønt område og Rådhuset, hvor der er torvedag 2 gange i ugen. Kort afstand til gågaden og shopping centret Broen og endvidere kort afstand banegård, sygehuset samt indkøbs muligheder.

Lejligheden indeholder følgende indretning : Pæn lyst entre med god plads til garderobe. Nydeligt lyst køkken med opvaskemaskine og køkkenet fremstår i pæn stand. Dejlig lys opholdsstue med god plads til spisestue og gode indretnings muligheder til opholdsstue med et fantastisk godt lys indfald. Stort soveværelse med god plads til skabe og med direkte udgang til skøn sol vendt altan. Altanen har plads til café sæt, hvor man kan nyde de dejlige sommer aftener. Lækkert stort lyst badeværelse med indbygnings spots, lys klinke på gulvet samt i den store separate bruseniche, skabsplads toilet samt håndvask.

Til lejligheden er der både kælder- og loftrum. I ejerforeningen er der tilknyttet en vicevært og en administrator, så der altid er pænt og ordentligt. God og velfungerende ejerforening med gode fælles faciliteter, såsom fælles gårdhave, vaske kælder, tørrerum og cykelparkering.

Lejligheden kan overtages straks eller efter nærmere aftale. Har Du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende ejerlejlighed, så kontakt venligst vort kontor. 
kontakt
Rolfsgade 61A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75181655
E-mail:
CVR nummer:
27315909
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning